Totaal
€ 0,00
Verder met bestellen

Je hebt nog geen producten in de winkelmand geplaatst.

Verzending & Levering

Voorwaarden

informatie


Bestellen

Bestellingen geplaatst voor 16:00u op een werkdag zullen dezelfde werkdag verzonden worden. Bestellingen betaald via PayPal zullen alleen verzonden worden naar het adres verbonden aan de accounthouder. Bestellingen geplaatst in het weekend zullen op de eerstvolgende werkdag, maandag, verzonden worden. Onze bestellingen worden via het PostNL-netwerk verzonden. Eventuele verzendkosten worden gecalculeerd op basis van verzendadres en zullen voor het afronden van de order weergegeven worden. Zodra een bestelling aan PostNL overhandigd wordt is PostNL verantwoordelijk voor de accurate en tijdige aflevering van de bestelling. Zodra het pakket door PostNL ontvangen is zul je een track & trace e-mail toegestuurd krijgen.

Mochten er problemen voordoen met de levering van uw bestelling, neem contact op met [email protected] (en vermeld alstublieft uw ordernummer) en we zullen u zo goed mogelijk van dienst zijn om deze problemen op te lossen.

Van Heyster Blerick kan niet aansprakelijk gesteld worden voor mogelijke additionele invoerkosten tijdens levering van de bestelling.

Retouren

Als u om een bepaalde reden uw order wenst te retourneren is dat mogelijk binnen de door de ‘Wet Koop op Afstand’ bepaalde termijn van 14 dagen na levering. Onderhevig aan de beschikbaarheid van voorraad is het mogelijk om producten te ruilen voor andere producten in ons assortiment. Als u het product wilt ruilen, of uw aankoopbedrag geretourneerd wilt zien, gelieve het bijgevoegde retourformulier zo volledig mogelijk invullen. Wees er van bewust dat eventuele retourkosten voor eigen rekening zijn. Retouren binnen de 14-dagen termijn kunnen alleen geaccepteerd worden als de goederen, alsmede hun originele verpakking in verkoopbare staat geacht worden. U mag uw geleverde producten natuurlijk aantrekken om te passen, alleen adviseren we dat om dit binnen te doen op een zachte ondergrond.

Producten die volgens reële gebruiksomstandigheden als defect gezien kunnen worden mogen buiten de 14-dagen termijn geretourneerd worden. Bij ontvangst van het defecte item zal Van Heyster Blerick het product grondig beoordelen en beslissen of het defect onder reële gebruiksomstandigheden is ontstaan. Als dit niet het geval is kan Van Heyster Blerick het product niet als retour accepteren en wordt het product naar de klant geretourneerd. Producten die als defect beoordeeld zijn worden of naar behoren gerepareerd, vervangen, gedeeltelijk of volledig terugbetaald. Afhankelijk van de aard van het defect zal een beslissing gemaakt worden welke oplossing het beste is. Communicatie met de klant zal altijd plaatsvinden.

Retouren ontvangen buiten de door de ‘Wet Koop op Afstand’ bepaalde retourneer termijn van 14 dagen kunnen niet geaccepteerd worden. Mocht dit het geval zijn wordt het product weer aan de klant geretourneerd.